Beschikbaarheid

Beschikbaar
Niet beschikbaar

Welkom bij De Pastorhaan!

Ben je op zoek naar een unieke vakantiewoning om met vrienden, familie het ultieme vakantiegevoel te beleven? We laten je meegenieten van de pastoriewoning in al zijn pracht met oog voor detail afgewerkt omgeven in alle rust van de natuur.
Wil je met jouw bedrijf een denkweekend organiseren op een inspirerende plaats? Een meeting met dat tikkeltje meer?

Dan ben je bij De Pastorhaan aan het juiste adres!

Céline

Comfortabel overnachten in authentiek stijlvol groen decor

 

Te midden het pittoreske dorpje Doomkerke vind je vakantiewoning De Pastorhaan, gelegen in een groenlandschap met unieke vergezichten van bossen en Vlaamse velden. Vlot bereikbaar via afrit Beernem E40 (10min)

De pastoriewoning is binnenin volledig heropgebouwd en stijlvol ingericht met oog voor detail, om een duurzame vakantie te kunnen garanderen. Er is ruimte voor max 32 personen.

De Pastorhaan is gelegen nabij Bulskampveld, het bosrijkste gebied van West en Oost-Vlaanderen. Van hieruit kan je prachtige wandel- en fietsroutes maken waarbij wij jullie graag wat meer informatie bezorgen.

Kinderen kunnen zich uitleven in de ruime tuin met petanque-baan en speeltoestel,..

Tijdens het verblijf kan je genieten van de subtiele schoonheid van achterliggend rustige natuur.
Een gezellige babbel met de nodige drinks & bites op een open terras of liever s 'avonds met zonsondergang op het overdekt terras.

"Een stijlvolle unieke Pastorie waar mooie vriendschappen worden opgebouwd"

Daarnaast zijn er nog talrijke mogelijkheden om er een fantastische vakantie of event van te maken, denk maar aan een wijndegustatie, adventurepark, teambuildings en nog veel meer!

12 kamers

12 badkamers

1 aangepaste kamer

8 Laadpunten

Wandel- en fietsroutes

Kindvriendelijk

Elke kamer airco